Mobiel
tenaamstellen

Met Tenaamstellen & Go stel je snel een voertuig op naam. Het handmatig aanmaken, printen, scannen en archiveren van een Digitale Machtiging is hierdoor verleden tijd.

Start nu met Tenaamstellen & Go
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name
Door het versturen van dit formulier, geef ik toestemming voor de verwerking van mijn gegevens door Notarieel Betalen.

Tenaamstellen & Go

Eindelijk is het zover: het op naam zetten van een voertuig kan nu gemakkelijk met een mobiele applicatie. Voortaan is het handmatig aanmaken, printen, scannen en archiveren van een Digitale Machtiging verleden tijd. Met de app is de tenaamstelling met één druk op de knop gedaan en wordt de getekende Digitale Machtiging beveiligd opgeslagen. Fijn voor de klant en nog prettiger voor het autobedrijf! Bekijk hieronder de video en zie hoe eenvoudig het is.

Tenaamstellen & Go in vier stappen

1. Voer kenteken in
Het proces start met het invoeren van het kenteken van het voertuig dat tenaamgesteld moet worden. Selecteer extra opties als bedrijf, OTT of tenaamstellingscode.

2. Identificeren

Identificeer de klant conform de regels die de RDW daarvoor stelt en maak via onze mobiele app een scan van de noodzakelijke rijbewijsgegevens of voer de gegevens handmatig in (ID kaart of Paspoort). 

3. Genereer digitale machtiging en laat ondertekenen
Via een versleutelde verbinding met de RDW wordt de Digitale Machtiging aangemaakt. De Digitale Machtiging kan vervolgens door de klant in de mobiele app worden ondertekend. Bij een zakelijke tenaamstelling met OTT wordt deze stap overgeslagen.
4. Tenaamstellen
De tenaamstelling wordt uitgevoerd en de ondertekende Digitale Machting wordt in de beveiligde digitale kluis opgeslagen. De tenaamstellingsdocumenten worden automatisch naar de klant verstuurd per email.

Download de brochure!

Tenaamstellen&Go! Zo gemakkelijk kan het zijn! Meer weten over deze handige en tijdsbesparende mobiele applicatie? Download de brochure door onderstaand formulier in te vullen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Door het versturen van dit formulier, geef ik toestemming voor de verwerking van mijn gegevens door Notarieel Betalen.