API en integratie

Notarieel Betalen is beschikbaar voor derden via een API. Daardoor is Notarieel Betalen eenvoudig te integreren in uw website, platform en/of app. Tevens beschikt Notarieel Betalen over een snelle en eenvoudige koppeling met uw boekhoudpakket. Hierdoor is Notarieel Betalen gemakkelijk te integreren in bestaande bedrijfsprocessen. Documentatie is beschikbaar via swagger.

CONTACT

API en integratie

Notarieel Betalen is beschikbaar voor derden via een API. Daardoor is Notarieel Betalen eenvoudig te integreren in uw website, platform en/of app. Tevens beschikt Notarieel Betalen over een snelle en eenvoudige koppeling met uw boekhoudpakket. Hierdoor is Notarieel Betalen gemakkelijk te integreren in bestaande bedrijfsprocessen.

CONTACT

Microservices

Notarieel Betalen is gebaseerd op een microservice architectuur. Aparte services zijn verantwoordelijk voor de betaling, de notarieel betalen kluis, accounts & gebruikers en notificaties.

Docker & Swarm & Consul

De microservices werken via docker containers. Deze worden automatisch gebuild via onze CI. Binnen de CI draaien de UNIT en intergratie tests en deployment vindt plaats naar een Docker swarm. Service discovery, health, environment (vault), belasting wordt gemonitord via consul. Traefik handelt de routering en certificaten af.

Wilt u ook Notarieel Betalen aanbieden of integreren in uw platform?
Neem direct contact op!

CONTACT