Veilig kopen
en verkopen
via úw platform

Zekerheid voor uw klanten &
optimalisatie van het bedrijfsproces

Voorkomt wanbetaling en
verhoogt conversie

Biedt uw klanten gemak en zekerheid. Automatiseer betalingscontroles, het matchen van aan- en restbetalingen en de verrekening van courtage. Eenvoudig te integreren in uw bedrijfsvoering.

Waarom Notarieel Betalen?

Notarieel Betalen is een online payment on delivery service. Betaling verloopt via de beveiligde kluis van Notarieel Betalen. Pas na akkoord van koper én verkoper wordt de betaling vrijgegeven.

Notarieel betalen biedt uw klanten het gemak van betalen per iDEAL en de verzekering dat er pas uitbetaald wordt bij correcte levering. De unieke Aflever-App geeft uw klanten vertrouwen en stroomlijnt de leveringsprocedure.
Daarnaast vereenvoudigt Notarieel Betalen uw bedrijfsprocessen door het automatisch matchen van aan- en restbetalingen, het afrekenen van courtages en de controle van betalingen. Notarieel betalen is eenvoudig te integreren in uw boekhoudingspakket

Het beheren van derdengelden is sinds 2020 een wettelijk vergunde dienst. Door het gebruiken van Notarieel Betalen blijft u compliant met financiële wet- en regelgeving.

Zo werkt Notarieel Betalen: kopen

Zo werkt Notarieel Betalen: betalen

Zo werkt Notarieel Betalen: levering

Zo werkt Notarieel Betalen: Aflever-app

Zo werkt Notarieel Betalen: Uitbetaling

Uw klant koopt doet een grote aankoop (bijvoorbeeld een nieuwe auto). Dat kan gewoon online
maar Notarieel Betalen biedt ook oplossingen voor offline verkoop.

De aankoopsom stort hij in de Notarieel Betalen kluis. Betalen gaat via iDEAL, makkelijk en vertrouwd.
De virtuele kluis wordt beheerd door Online Betaalplatform.

De nieuwe auto wordt geleverd zoals afgesproken.
Bij levering gebruikt u de unieke Notarieel Betalen Aflever-app.

Uw klant heeft na betaling een vrijgeefcode ontvangen. Nu de auto geleverd is zoals afgesproken
voert hij voor akkoord de code in op uw aflever-app.

De aankoopsom wordt vervolgens op uw rekening gestort. Aan- en restbetalingen
en eventuele courtage worden automatisch verrekend

TESTIMONIAL

CarNext.com

‘Notarieel Betalen geeft onze klanten totale controle over hun betaling. Dit maakt het mogelijk dat mensen een auto kopen op Carnext.com zonder zich zorgen te maken over de betaling of dat de gekochte auto wel aan hun verwachtingen voldoet. Ongeacht wat de reden is, als de klant de auto niet wil hebben kan hij/zij de levering gewoon weigeren via de 'Aflever-App' en hebben ze hun geld binnen 48 uur terug. Het proces van Notarieel Betalen is cruciaal voor onze 'customer journey' en het helpt om onze klanten blij te maken.’

Stroomlijn
uw betalingsproces

Notarieel Betalen helpt uw bedrijfsvoering te versoepelen. Flexibele betaal-flows automatiseren het proces en besparen u tijd en geld. Notarieel Betalen biedt oplossingen voor on- en offline verkoop en tussenpersonen.

Online

Klanten betalen via iDEAL

Thuis afleveren wordt eenvoudig met de Aflever-App

Automatische uitbetaling

Hogere conversie

Eenvoudig aan- en restbetalingen matchen

Offline

Eenvoudig betalen via iDEAL

Geen gedoe met pinlimieten

Zekerheid voor koper en verkoper

Deelbetalingen mogelijk

Broker

Compliant met financiële wet- en regelgeving

Automatische uitbetaling aan alle partijen

Betaling vrijgeven met Aflever-App

Zekerheid voor koper, makelaar en verkoper

TESTIMONIAL

MotorhomeDepot

‘Campers zijn veelal duur en mensen die een camper kopen willen absolute zekerheid wanneer zij een betaling doen. Daarbij is het proces van een transactie complex wanneer je een grote organisatie bent met meerdere makelaars die campers onder onze vlag verkopen. Notarieel Betalen is een perfecte oplossing voor onze klanten die zekerheid willen hebben, onze makelaars die hun courtage willen ontvangen en voor ons interne organisatie waar onze processen geoptimaliseerd, korter en beter te managen worden.’

100% veilig

Notarieel Betalen kan alleen betalingen controleren, vasthouden of uitboeken. Onze medewerkers kunnen zelf geen betalingen initiëren of aanpassen. Gelden op de derdengelden rekening van de stichting blijven te allen tijden gescheiden van de bedrijfsvoering van Notarieel Betalen. Zo is het geld van onze gebruikers altijd veilig, zelfs bij een faillissement van Notarieel Betalen.
Notarieel betalen draait volledig in de ‘cloud’ en wordt aangeboden als Software as a Service. Onderhoud en updates vinden automatisch plaats zodat u zorgeloos van Notarieel Betalen gebruik kunt maken.

Vergunning

Notarieel Betalen BV is zelf geen notaris. Notarieel Betalen is vrijgesteld als betaaldienstverlener door de Nederlandsche Bank en opereert als stichting derdengelden binnen een Nederlands juridisch kader. De vrijstelling is op te vragen via de website DNB.

Wilt u ook Notarieel Betalen aanbieden
of integreren in uw platform?
Neem direct contact op!